13. FRANCHISING VE MARKALI BAYİLİK FUARI

ODIwMTM1MT-bayim-olur-musun-fuari-kapilarini-era-sponsorlugunda-acti

Medya fors Fuarcılık organizasyonu ile gerçekleştirilen Bayim Olur musun? Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı bu yıl 15?18 Ekim 2015 tarihleri arasında 13. kez düzenlenecek.  CNR Fuar Merkezi 5 , 6 ve 7. Hall?lerde gerçekleştirilecek fuar, franchise ve markalı bayilik veren firmaları, girişimci ve yatırımcılarla  İstanbul?da buluşturacak.

Fuara ; gıda (cafe/tatlı/pasta, fast food, restoran), hizmet, gayrimenkul, eğitim, telekom & bilişim, züccaciye, enerji, tekstil & hazır giyim, kişisel bakım&medikal ürünler, büyük mağazacılık, takı aksesuar, matbaa & yayıncılık, ayakkabı, mobilya, turizm vb. sektörlerden firmalar ve  kendi  işinin patronu olmak isteyen girişimciler katılacak.

Fuar, Kosgeb tarafından desteklenmektedir. Gerekli bilgiler için odamızla irtibata geçebilirsiniz.