4.Anfaş Bevex & 22. Food Product Duyurusu

Eylül 24, 2014 by yonetici in Duyurular with 0 Comments

TÜRKİYE?DE BİR İLK

Turizmin gözbebeği Antalya?da 25-28 Şubat 2015 tarihleri arasında Antalya Expo Center?da gerçekleşecek olan, Türkiye?de Tek ANFAŞ BEVEX ? Uluslararası İçecek İhtisas Fuarı, sezon başında satın alma anlaşmalarının sağlandığı büyük bir iş platformu oluşturacaktır.

2014 yılında Türk Firmalarının yanı sıra Japonya, Almanya, Hollanda, Romanya ve Belçika’dan Türk pazarına girmek isteyen üretici firmalarında ürünlerini tanıttığı Anfaş Bevex Fuarı 46.200 sektör profesyonelinin ziyaretiyle hedefine ulaştı.

Turizmin yanında toplu tüketim merkezlerinin ve perakende sektör mensuplarının fuara şimdiden ilgi göstermesi, Anfaş Bevex – Uluslararası İçecek İhtisas Fuarı?nın 2015’de hem ziyaretçi hem de katılımcı rekoru kıracağını gösteriyor.

Türk içecek sektörünün ulusal ve uluslararası alıcılarıyla buluşmak, yeni ticari bağlantılar kurmak, işbirliği ve bayilik fırsatlarını değerlendirerek firmaların gelişimine ivme kazandırmak, yeni müşterilerle tanışıp yeni fırsatlar yakalamak, özel oluşturulmuş bir platformda firma imaj ve prestijlerini güçlendirmek için birbirinden renkli etkinliklere ev sahipliği yapmaya devam ediyor.

fp-bv-header

HEDEFLERİNİZE ULAŞTIRIYORUZ

Binlerce markanın, müşterilerinin beğenisine sunulduğu Anfaş Food Product fuarımıza Türkiye?nin her şehrinden, Avrupa ve Asya ülkelerinden, Ortadoğu ülkelerine kadar uzanan 38 farklı ülkeden ziyaretçi katılmıştır. Bu sayede fuarımızın uluslararası bir fuar olduğu, Avrupa, Asya ve Orta Doğu?ya hizmet edebilen büyük bir pazar yaratabildiği bir kez daha kanıtlanmıştır.

2015 yılında, 30.000m2 satış alanı, 425 katılımcı firma ve 60.000 profesyonel ziyaretçi hedefimiz 25-28 Şubat 2015 tarihinde gıda sektörünün kalbinin Antalya Expo Center?da 22. Kez atacağının müjdesini şimdiden vermektedir.

Fuarımız, Türk gıda sektörünü ulusal ve uluslararası alıcılarıyla buluşturmak, yeni ticari bağlantılar kurmak, işbirliği ve bayilik fırsatlarını değerlendirerek firmaların gelişimine ivme kazandırmak, yeni müşterilerle tanışıp yeni fırsatlar yakalamak, özel oluşturulmuş bir platformda firma imaj ve Prestijlerini güçlendirmek için birbirinden renkli etkinliklere ev sahipliği yapmaya devam ediyor.

Keyifli ve bol kazançlı bir fuarda buluşmak dileğiyle?

DETAYLAR İÇİN;  www.anfasfoodproduct.com   www.anfasbevex.com

Münevver DURAN                                                                                                                   Canan DAĞYAR

Fuar Direktörü;                                                                                                                        Yurtiçi Ziyaretçi Dep. Temsilcisi

munevver.duran@anfas.com.tr                                                                                              canan.dagyar@anfas.com.tr