AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI EKREM ERDEM ZTSO?YU ZİYARET ETTİ

AK Parti Genel başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası?nı ziyaret etti.

AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Ercan Candan, Özcan Ulupınar, 22 ve 23. Dönem Milletvekili Polat Türkmen, AK Parti MKYK üyesi Emine Çift, AK Parti İl Başkanı Hamdi Uçar, Merkez ilçe Başkanı Metin Karaduman, İl Genel Meclisi Başkanı Vacit Durdubaş ve partililerle birlikte Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası?nı ziyaret eden, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem?i, Zonguldak TSO Başkan Yardımcıları Necmi Abay, Zeki Tosun, Yönetim kurulu üyeleri Metin Demir, İhsan Sabri Karaduman, Yücel Mercimek, Turan Cesur, Hamdi Öztürk ve Genel Sekreter Renda Okay karşıladı.

Ziyarette, AK Parti olarak 12 yıldan bu yana bir çok alanda önemli yatırımlar gerçekleştirdiklerini belirten Ekrem Erdem, özellikle AR-GE çalışmalarına büyük önem verdiklerini söyledi.

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu üyeleriyle sohbet eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, 10 Ağustos tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerine de değinerek, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan?ın ilk turda seçileceğine inandığını ifade etti. DSC_0257