Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası

BASIN AÇIKLAMASI

tso logo

BASIN AÇIKLAMASI

07 Haziran 2015 Pazar günü yapılan Genel Seçim sonuçlarımızın ülkemiz insanının  refah, güven ve başarısının devamına vesile olması temenni ediyor, İlimizi Türkiye Büyük Millet Meclisinde temsil edecek  Milletvekillerimiz Sayın Şerafettin Turpçu, Sayın Ünal Demirtaş , Sayın Hüseyin Özbakır, Sayın Faruk Çoturoğlu ,Sayın Zeki Çakan?ı ayrı ayrı kutluyor, en içten duygular ile üstün başarılar diliyoruz.

Seçimlerin huzur ve güven ortamında  gerçekleşmesinde katkısı bulunan başta güvenlik güçlerimiz Milletvekili adayları , siyasi partilerimizin yöneticileri ile  aklı selim  Zonguldak halkını sağduyulu yaklaşımlarından ötürü  kutluyor, üyelerimiz  adına teşekkür ediyorum.

Bölgemizin huzura ve hizmete ihtiyacı olduğu bu dönemde Milletvekillerimizin Zonguldak?ın genel sorunları için birlik ve dayanışma içinde çalışmalarını, bölgelerinden, seçmenlerinden, en önemlisi verdikleri sözlerden ve taahhütlerinden kopmamalarını önemle vurgulamak isterim.

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası olarak Milletvekillerimizin mazbatalarını almaları, teşekkür ziyaretlerini tamamlamalarının ardından İlçe Ticaret ve Sanayi Odalarının da katılımı ile düzenleyeceğimiz genişletilmiş toplantıda bu güne kadar İlçe TSO?lar da gerçekleştirilen çalıştay raporlarının sonuçlarını yol haritası niteliğinde Sayın Vekillerimize sunacağız.

Bir anlamda kendilerinin yol haritası olacak bu dosyalarda Zonguldak İlinin ekonomik, sosyal ve kültürel sorunları yer almaktadır.

Öte yandan odamız ?TEŞVİK ? konusunda ayrıca bir çalışma ekibi oluşturarak bu hususta etkin ve planlı bir çalışma takvimi uygulamaya koyacaktır. Sivil toplum örgütleri bölge halkının isteklerini milletvekillerimize, merkezi hükümete ulaştırmada bir köprü vazifesi görürken, Milletvekillerimizin bölge adına yapacağı çalışmalarda da parti ayrımı göstermeksizin destek ve yardımlarını sürdürecektir.

Saygılarımla,

Metin DEMİR