BİLİM SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANLIĞI SANAYİ BÖLGELERİ GENEL MÜDÜRÜNÜ ZİYARET ETTİK

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir,Yönetim Kurulu Üyesi Batuhan Uludüz, Genel Sekreter Muharrem Sarıkaya Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Sanayi Bölgeleri Genel Müdürü Yaşar Öztürk ile Bakan danışmanı Ali KESKİNKILIÇ’ı ziyaret ettiler.

Ziyarette Karaman bölgesinde kurulacak OSB ve Bakacakkadı’da kurmakta olduğumuz Girişim Sanayi Sitesi Kooperatifinin bundan sonraki süreçleri hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Kooperatifin biran önce faaliyete geçmesi için üye kayıtlarının tamamlanarak Bakanlığa bildirilmesi yönünde görüş birliğine varıldı. Bakacakkadı Girişim Sanayi Sitesi kooperatifimizde yer isteyen üyelerimizin en kısa zamanda Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odasına müracaat etmesi gerekmektedir.