BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ 4. AR-GE VE İNOVASYON PROJE PAZARI’NIN AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) tarafından düzenlenen “Farabi 4. AR-GE ve İnovasyon Proje Pazarı” açıldı. Bu yıl 4. düzenlenen organizasyon BEÜ Spor Salonu’nda düzenlendi. Açılışa Zonguldak Valisi Ali Kaban, TTK Genel Müdürü Kazım Eroğlu, BEÜ Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer, Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir, Ankara Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Başkanı Nurettin Özdebir ve davetliler katıldı.

Organizasyonun sponsorlarından olan Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir yaptığı açıklamada ” Oda olarak sanayide Ar-Ge ve İnovasyon’a çok önem veriyoruz. Geçtiğimiz yıl üyelerimiz için bu alanda eğitimler verdik. Sanayimizi geliştirmek için araştırma-geliştirme faaliyetleri ve bunun sonucunda yakalanacak yenilikler çok önemli. Bu sebeple bu tip çalışmalara her zaman destek olmaya devam edeceğiz. Üniversitemizin düzenlediği Farabi 4. AR-GE ve İnovasyon Proje Pazarı’na da sponsor olarak desteğimizi veriyoruz. Üniversite-Sanayi işbirliği konusunda her zaman istekli olan rektörümüz Sayın Prof. Dr. Mahmut Özer’e de bir kez daha çok teşekkür ediyorum” dedi.