ÇEVRE GÖREVLİSİ VİZE EĞİTİMİ BAŞVURULARI HAKKINDA DUYURU

Ocak 11, 2016 by yonetici in Duyurular with 0 Comments

Sayın Üyemiz

2001 yılında kurulan Türkiye Çevre Koruma Vakfı, Bakanlığın desteklenmesi ve güçlendirilmesi faaliyetleri yanında, ülkemiz çevre değerlerinin korunması ve geliştirilmesine yönelik çalışmalara katkı ve destek sağlayan bir sivil toplum kuruluşu olarak faaliyetini sürdürmektedir.

Bakanlığımız Çevresel Etki Değerlendirmesi, İzin ve Denetim Genel Müdürlüğü, Çevre Yeterlilik Hizmetleri Daire Başkanlığı ve Vakfımız ile birlikte 1-2-3 Şubat  ,8-9-10 Şubat  ve 22-23-24 Şubat 2016 tarihlerinde 3 grup olmak üzere RİXOS HOTEL/ANKARA?da(Atatürk Bulvarı 183//Kavaklıdere)  ?Çevre Görevlisi Vize Eğitimi? düzenleyecektir.

Eğitim 3 grup halinde yapılacak olup 2010 ve 2011 yıllarında belge alan ?Çevre Görevlisi Belge? süresi 2016 yılında sona ermiş ve sona erecek olan çevre görevlilerinin katılması mecburidir. BU EĞİTİM 2016 YILI İÇERİSİNDE TEKRAR DÜZENLENMEYECEKTİR. BU SEBEPLE 2016 YILI İÇERİSİNDE BELGE SÜRESİ DOLMUŞ VE DOLACAK OLAN HERKES BU EĞİTİME KATILMAKLA MÜKELLEFTİR.

Grupların dolmaması halinde TÜÇEV grupları birleştirebilir, grupların dolması halinde yeni grup açabilir. Grubun iptal olması halinde iptal bilgisi taraflara maille bildirilecektir bu sebeple geçerli mail adresi belirtip kontrol etmeniz gerekmektedir.

Katılımcılar Eğitim bedeli olan 400 TL?yi (KDV Dahil) , Türkiye Çevre Koruma Vakfı İktisadi İşletmesi, T.C.Ziraat Bankası, Kamu Girişimci Şubesi,   IBAN: TR44 0001 0025 3352 1264 1250 20 no.lu hesaba(EFT, havale, elden vb. yatırılabilir) (Eğitim materyalleri ve sarf malzemeleri bu ücrete dahildir) yatırdıktan sonra www.tucev.org adresinden 15 Ocak 2016 tarihine kadar kayıt yaptırmakla mükelleftirler. Aksi takdirde ücret yatmış olsa dahi kayıtlar kabul edilmeyecektir.

*Ücret yatıran tüm katılımcılar ücretlerini yatırırken mutlaka ad soyad belirtmekle yükümlüdürler aksi taktirde ücret yatırmış olsalar dahi kayıtları onaylanmayacak sistemden düşeceklerdir bilginize

Eğitim konaklamasızdır. Konaklama katılımcıya aittir.

Eğitimler sabah 09:00 da başlayacaktır. Katılımcıların en geç 08:30?da otelde olmaları gerekmektedir. Eğitimin bitiş saati ise 18:00?dir. (saat 18 den önce belge verilmeyecektir bu sebepten dönüş biletlerinizi bu saate göre ayarlamanız gerekmektedir.)

Katılımcı bu üç gruptan kendisine uygun olan tarihi belirleyerek o tarihteki eğitime katılabilir ancak gruplar kontenjanla sınırlıdır seçtiğiniz grubun dolu olması halinde diğer iki gruptan uygun olan gruba kayıt yaptırmanız gerekecektir.

Eğitime iştirak edecek olan katılımcıların giriş çıkış tarih ve saatleri ayrıca net olarak kayıt formundaki açıklama kısmında da belirtilmiştir.

BAŞVURU İÇİN TIKLAYINIZ