GENİŞLETİLMİŞ MESLEK KOMİTELERİ TOPLANTISI DEDEMAN OTELDE GERÇEKLEŞTİ

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası meslek komiteleri 22 Şubat 2017 günü Dedeman Otelde bir araya geldi. ZTSO Genişletilmiş Meslek Komiteleri Toplantısı adı altında gerçekleştirilen toplantıya 13 meslek komitesinden üyeler katıldı. Toplantıda her meslek komitesi için 13 ayrı masa hazırlandı. Masalarda Akademik Danışman Yrd. Doç. Dr. Ferdi Kesikoğlu tarafından organize edilen BEÜ öğrencileri raportör olarak görev aldı. Toplantıya katılım sağlayan üyelere anket uygulanması sonucu, Zonguldak’ta meslek gruplarının yaşadıkları sıkıntılar, Zonguldak ekonomisinin durumu ve Zonguldak’ın genel sorunlarını rapor haline dönüştürmek üzere veriler toplandı. Toplantıya Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Demir ve Genel Sekreter Muharrem Sarıkaya ev sahipliği yaptı.