GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ SERTİFİKA TÖRENİ DÜZENLENDİ

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası, KOSGEB ve Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ortaklığı ile 2 – 15 Aralık tarihleri arasında düzenlenen Uygulamalı Girişimcilik Eğitiminin sertifika töreni düzenlendi.

Denetimli Serbestlik Müdürlüğünde doyası bulunan 22 hükümlünün sertifikalarını aldıkları törene TSO Başkanı Metin Demir, Denetimli Serbestlik Müdürü Ersan Göktaş, Sosyal Hizmetler Uzmanı Ceylan Yolbaş, KOSGEB Müdürü Bahadır Gevher ve KOSGEB uzmanı Soner Kaynar katıldı.

Törende konuşan Denetimli Serbestlik Müdürü Ersan Göktaş, güzel bir projeye imza attıklarını ifade ederek destek sağlayan herkese teşekkür etti. Bu tür çalışmaların süreceğini belirten Göktaş, ?2 – 15 Aralık tarihleri arasında düzenlenen Uygulamalı girişimcilik kursunun eğitimi tamamlandı. Kursun tamamlanmasında emeği geçen TSO Başkanı ve yönetimine teşekkür ediyoruz. Bu projeyi hükümlülerimiz adına bir fırsat ve şans olarak görüyorum. Onlar bir adım attı. Bu proje neticesinde belge almaya hak kazandılar. İnşallah bundan sonraki süreçte yeni iş imkanlarına sahip olurlar. Biz kurum olarak bütün desteği onlara vereceğiz. Bu uzun bir süreç bu süreçte yılmak yok güzel bir proje hayata geçti. KOSGEB ve TSO?ya çok teşekkür ediyorum güzel bir iş birliği oldu? dedi.

Konuşmaların ardından TSO Başkanı Metin Demir, Denetimli Serbestlik Müdürü Ersan Göktaş ve KOSGEB Müdürü Bahadır Gevher tarafından sertifika almaya hak kazananlara sertifikaları verildi