Genel

K1* YETKİ BELGESİ İÇİN İSTENEN BELGELER

Mart 12, 2013 by yonetici in Genel with 0 Comments

19.11.2006 TARİHİN DEN SONRA 3.5 TON UN ALTINDAKİ TAŞITLAR İÇİN K-1* (YILDIZLI K1*) YETKİ BELGESİ ALACAKLARDAN İSTENEN BELGELER

1. Başvuru Formu (Form KUGM 1010) Form 1010
  2. Taşıt Kartı İşlem Başvuru Formu (Form KUGM 1011) Form 1011
  3. Kayıtlı Olunan Odadan Yazı (Ticaret Odası-Esnaf Odası-Kamyoncular ve Kamyonetçiler Odasından Nakliyecilik Yaptığını Gösterir Yazılı Belge)
  4. Ticaret ve Sanayi Odası Üyelerinin Kuruluş ve Varsa Son Değişikliklerini gösterir Ticaret Sicil Gazeteleri.(Aslı veya Ticaret Sicil Memurluğu Onaylı Örneği)
  5. Ticaret Odası Faaliyet Belgesi (Verildiği Tarihten İtibaren Altı Ayı Geçmemiş Olacak)
  6. Nüfus Cüzdanı Fotokopileri (TC Kimlik Numarası Yazılı Olacak)
  7. Adli Sicil Kayıt Belgesi (Temiz Kağıdı) Aslı. Şirketlerde Tüm Ortaklar için İstenir. Veriliş Tarihinden İtibaren Son Altı Ayı Geçmemiş Olacak.
  8. Adına Kayıtlı Ticari Araç Veya Araçların Ruhsat Fotokopileri (Motorlu Araç Trafik ve Tescil Belgeleri)
  9. İkametgah İlmuhaberi, Kira Kontratı Veya İşyerinin Veya İkamet Edilen Konutun Sahibi Olunması Durumunda Tapu Fotokopisi.(Yazışma Yapılacak Adrese Ait Konutun)
  10. Vergi Dairesinden Faal Mükellef Olduğunu Gösterir Yazı Veya Vergi Levhası Fotokopisi
  11. Şirketlerde (Tüzel Kişiliklerde)İmza Sirküleri Aslı Veya Noter Onaylı Sureti, Şahıslarda (Gerçek Kişilerde) İmza Beyannamesi Aslı Veya Noter Onaylı Sureti.
  12. En Az 10.000 TL İşletme Sermayesi Olduğunu Gösterir Belge (Kayıtlı Olduğu Odadan Alınacak)