Genel

KADIN GİRİŞİMCİLER KURULU YENİ DÖNEM ÇALIŞMALARINA BAŞLADI

kadın kurulu

Zonguldak Kadın Girişimciler Kurulu, yeni dönemde ilk toplantısını yaptı. Kadın Girişimcilerden sorumlu Zonguldak TSO Yönetim Kurulu üyesi Mustafa Özkan?ın da katılımıyla yeni dönem pastası kesilerek başlanılan toplantıda yapılacak faaliyetler konuşuldu.

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası?nda ilk toplantılarını gerçekleştiren Zonguldak Kadın Girişimciler Kurulu, yeni dönem pastasını Kadın Girişimciler Kurulu?ndan sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Özkan ile birlikte kesti.  Toplantıya Zonguldak Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Nurcan Abay, Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Renda Okay ve üyeler katıldı. İlk toplantısında yeni dönemle birlikte yapılacak etkinlikler hakkında görüş alışverişinde bulunan üyeler, KOSGEB destekli fuarlara katılma kararı aldılar.