Girişimci Kurullarımız

KADIN GİRİŞİMCİLER ZİRVESİ DENİZLİDE GERÇEKLEŞTİ

TOBB Girişimci Kadınlar Zirvesi 12-13 Mart 2016 tarihinde Denizli?de yapıldı. Zirvede Odamızı Kadın Girişimcileri Kurulundan Seray Sağlam, Ayşen Orhan, Lütfiye Zilan Cenk, Emine Tosun ve Canan Yayın temsil ettiler.

Toplantıya Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr. Sema Ramazanoğlu, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, TOBB Yönetim Kurulu üyesi Necdet Özer ve TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Evrim Aras katıldı.

20160314065142

Toplantıda girişimcilikle ilgili deneyimler paylaşıldı, girişimcilik rol modelleri tarafından sunumlar yapılarak girişimciliğin artırılması ile ilgili çalıştay gerçekleştirildi. Programın ardından Denizli?ye özgü iş yerlerine ziyaretlerde bulunan kadın girişimciler, İlimizde uygulanabilir sosyal mekanları gezdiler.

20160314065142 (2)