KOSGEB, İŞKUR, BEÜ VE ZONGULDAK TSO İŞBİRLİĞİ İLE DÜZENLENEN UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ TAMAMLADI

Ekonomik kalkınma ve istihdam sorunlarının çözümünün temel faktörü olan girişimciliğin desteklenmesi amacıyla Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası ve İŞKUR işbirliğiyle Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonunda düzenlenen “KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi” tamamlandı.

dsc_0028

Toplam 4 gün (32) saat süren “Uygulamalı Girişimcilik Eğitiminde; iş kurmak isteyen girişimci adaylarına iş fikrinin geliştirilmesi ve yaratıcılık egzersizleri ile iş planı yazma, etkili bir sunum yaparken dikkat edilmesi gereken hususlar hakkında bilgiler verildi.

Girişimcilerin iş kurma ve yürütme konuların da bilgi ve beceri sahibi olmaları, bu süreçte kendi rol ve sorumluluklarının farkına varmalarını sağlamak ve başarılı işletmelerin kurulmasını sağlamayı amaçlayan eğitimleri Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ahmet Ferda Çakmak verdi. Kurs sonunda 25 kursiyer Girişimcilik Sertifikası almaya hak kazandı.dsc_0029