MECLİS ÜYELERİ BİLGİLENDİRME SEMİNERİNE KATILDIK

meclis eğitim (2)

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası  Meclis Başkanı Zafer Sağlam, Yönetim Kurulu Başkanı M.Salih Demir, Yönetim Kurulu Üyeleri Zeki Tosun, Mustafa Özkan, Turan Cesur, Metin Demir, Hamdi Öztürk, Meclis Üyeleri  Ayşen Orhan, Lütfiye Zilan Cenk,İslam Günay, Ali Haydar Sungur, Levent Sürmen, Taner Külah, Hüseyin Demirel, Ömer Faruk Yıldız, Ragıp Bayraktar, Tansel Yılmaz ve Batuhan Uludüz, 28-29-30 Kasım 2014 tarihleri arasında Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından düzenlenen  Meclis Üyeleri Bilgilendirme Seminerine katıldılar.

Seminerde; Meclis Üyelerimize TOBB ve iştiraklerinin kurumsal yapıları ve hizmetleri tanıtılarak, Türkiye ve Dünya ekonomisinde ki gelişmeler hakkında bilgilendirmede bulundular.

meclis eğitim (4) meclis eğitim (3) meclis eğitim (1)