SELMA YILDIZ ODAMIZI ZİYARET ETTİ

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ile Enerji Verimliliği Derneği tarafından yürütülen ve Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK) tarafından desteklenen Enerji Verimli Sanayi Projesi?nin üçüncü toplantısı için Zonguldak?a gelen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız?ın eşi Selma Yıldız, Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası?nı ziyaret etti.

DSC_0954 DSC_0952

Selma Yıldız?ı ZTSO Genel Sekreteri Renda Okay, ZTSO Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Nurcan Abay, Kurul Üyeleri Hikmet Yılmaz, Emine Tosun, Selvinaz Aydın, Canan Yayın, Ayşen Orhan, Lütfiye Zilan Cenk, Halime Şahin Altay, Nurten Kınay, Züleyha Yazıcı Arıman ve ZTSO Genç Girişimciler Kurulu Başkanı İdil Papila karşıladı. Ziyarette Zonguldak?ın ve Kadın Girişimcilerin sorunlarından bahsedilerek görüş alış verişinde bulunuldu.

DSC_0963 DSC_0932