ŞUBAT AYI MECLİS TOPLANTIMIZ GERÇEKLEŞTİ

Odamız şubat ayı meclis toplantısı 28/02/2017 tarihinde yapıldı. Toplantı sonrasında Ziraat Bankasının girişimci dinamik şube yöneticisi Serdar Koçak Tarafından Dünyada Tarımsl Üretim ekonomisinin gelişimi, değişimi konuları meclis toplantısında anlatıldı. Serdar Koçak odamızın katkıları ile hayata geçirilmekte olan sera organize sanayi bölgesinden hareketle ziraat bankasının sera organize bölgesine kredi destekleri konusunda bilgiler vererek yatırımın %75 ini Ziraat Bankası tarafından kredilendirilebileceği ve faiz oranının % 2,5 olduğunu söyledi.

KOSGEB 2017 yılı desteklerini ise Zonguldak KOSGEB Uzmanı Soner Kaynar anlattı. Soner Kaynar, KOBİ tarifi ile başladığı sunumunu, KOSGEB destekleri ve hibe programlarını anlatarak sürdürdü. Toplantı üyelerimiz tarafından yöneltilen soruların cevaplanması ile sona erdi.