TARIMA DAYALI İHTİSAS (SERA) ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

Tarım Reform Genel Müdürlüğü Koordinatörü Fethi MOLLA,Tarım Reform Genel Müdürlüğü Veterineri Hekim Ozan YOLCU,Tarım Reform Genel Müdürlüğü Mühendisi Mustafa AYDIN,Çaycuma Kaymakamı Serkan KEÇELİ, ZTSO Yönetim Kurulu Başkanı Metin DEMİR,ZTSO Genel Sekreteri Uzm. Muharrem SARIKAYA,Karayolları 13.Böl. Müd. Yrd. İbrahim BOZKURT,Zonguldak Halk Sağlığı Şube Müdürü Selim AYDIN,Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü Temsilcisi Ayben ÖZKAN,Çaycuma Belediye Başkan Yardımcısı Olcay AYDIN,Çaycuma İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Çoşkun ULUTAŞ,Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mustafa ÖZMEN,İl Kültür ve Turizm Müd.Yard. Hayrettin ŞAHİN,Zonguldak İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yrd. Ali DOĞU’nun katımlarıyla gerçekleşen Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odasının Projesi olan ve Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığınca uygun görülen Zonguldak Çaycuma Tarıma Dayalı İhtisas (Sera) Organize Sanayi Bölgesi ön etüt hazırlık çalışması gerçekleşti.