TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ 71. GENEL KURULU?NA KATILDIK

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) 71. Genel Kurulu?na katıldı.

TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi?nde gerçekleşen genel kurula, Başbakan Ahmet Davutoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, sivil toplum kuruluşlarının başkanları, kongre üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Genel kurula, Zonguldak TSO Meclis Başkanı Zafer Sağlam, Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Necmi Abay, Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Özkan,Yücel Mercimek,Turan Cesur, TOBB Delegeleri  Hüseyin Demirel, Lütfiye Zilan Cenk, İslam Günay, Zonguldak TSO Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Nurcan Abay, Zonguldak TSO Kadın Girişimciler Kurulu Üyesi Hikmet Yılmaz, Zonguldak TSO Genç Girişimciler Kurulu Başkan Yardımcısı İdil Papila ve Zonguldak TSO Genel Sekreteri Renda Okay katıldı.

genel kurul5 genel kurul2

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu?nun başkanlığında TOBB Yönetim Kurulu, Konseyler, oda, borsa başkanları ve delegeler Anıtkabir?i ziyaret ederek Ata?nın huzurunda saygı duruşunda bulundu. Anıtkabir Ziyareti sonrasında, TOBB Birlik Merkezi Bahçesi?nde Genel Kurula katılan Oda ve Borsalar tarafından, katılımcılara her ilin yöresel ürünlerin tanıtımı yapıldı. Tanıtımda, ZTSO Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Özkan?ın sahibi olduğu Doruk Sucuklarının standı açıldı. TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu da Doruk Sucuk standını ziyaret etti.

genel kurul3 genel kurul4

Yerel ürünlerin tanıtımı sonrasında, TOBB bünyesinde 10,20, 30 ve 40 yılını dolduranlara Hizmet Şeref Belgesi verildi. TOBB bünyesinde 10. yılını dolduran Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi ve TOBB Delegesi İslam Günay da bu törende Hizmet Şeref Belgesini aldı. TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu?nun ev sahipliğindeki törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katıldı.

Komisyonların sunuşlarını yapmasından sonra Genel Kurul, dilek ve temennilerin dile getirilmesiyle sona erdi.