Genel

TÜRKİYE?DEKİ ODA VE BORSA GENEL SEKRETERLERİ ZONGULDAK?TA BİR ARAYA GELDİ

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası tarafından TOBB?un desteğiyle düzenlenen Genel Sekreterler Eğitim Semineri, Zonguldak TSO Yönetim Kurulu Başkanı M. Salih Demir ve TOBB Genel Sekreteri Mustafa Saraçöz?ün açılış konuşmalarıyla, Zonguldak Dedeman Otel?de başladı.

007Açılışta kısa bir konuşma yapan Zonguldak TSO Başkanı Demir, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği?nin büyük bir aile olduğunu belirttiği konuşmasında, ?Bizler 365 Oda ve Borsa olarak büyük bir aileyiz. Bu seminer ve etkinliğimizin gerçekleşme nedenlerinden biri de aile bağlarımızı daha da güçlendirerek birlik ve beraberliğimizi pekiştirmektir. TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu önderliğinde itibarımız her geçen gün artmakta ve çok daha saygın bir kurum haline gelmekteyiz. Bu birlikteliğimizin devam etmesi dileğiyle davetimize icap edip geldiğiniz için teşekkür ediyorum ve sizleri Genel Sekreterim Renda hanıma emanet ediyorum? dedi.

TOBB Genel Sekreteri Mustafa Saraçöz ise, odaların seçimlerini tamamladığını belirterek, ?Yükü üzerinizden attınız. Mevzuata, kurallara uygun seçimler yapıldı. Hepinizi tebrik ediyorum. Zorlu bir seçim dönemi atlattınız. Odalar cazibe merkezi haline geldiği için yoğun bir rekabetin olduğu bir seçim süreci oldu. Problemsiz bir şekilde bunlar bitti? dedi.

Saraçöz, son on yılda hem TOBB?un hem de odaların geldiği noktaya değinerek, ?Odalar cazibe merkezi haline geldi. Cazibe merkezi haline getiren de içindeki kadrodur, çalışma azmidir? ifadelerini kullandı.

Daha sonra Mustafa Saraçöz, seminerde yapılacak sunumlar hakkında bilgi verdi.