UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ DUYURUSU

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası ve KOSGEB işbirliği ile 18.07.2016 ? 22.07.2016 tarihleri arasında ?Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi? düzenleniyor. İki grup olarak düzenlenecek olan Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi ile girişimcilik kültürünü yaygınlaştırmak ve girişimcileri teşvik ederek kuracakları işletmelerin başarı olanaklarını artırmak hedefleniyor.

Girişimcilik Kursu Tarihleri: 18 Temmuz ?22 Temmuz 2016

Kursa Son Başvuru Tarihi: 14 Temmuz 2016

Kurs Süresi: 32 Saat/5 Gün

Kurs Yeri: Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası

*Eğitimleri başarı ile tamamlayan girişimci adayı kursiyerler,  iş fikirlerini hayata geçirmek için KOSGEB?in 50 bin TL hibe desteğinden ve teminat gösterenler ise; başvurdukları takdirde 2 yıl geri ödemesiz 100 bin TL kredi desteğinden yararlanabileceklerdir.

**Girişimcilik kursuna katılmak isteyenlerin, Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası?na şahsen başvuruda bulunmaları gerekmektedir.

***30 kişilik kontenjan sadece 18 yaşını doldurmuş “Kadın Girişimciler” için ayrılmıştır.