WIN EURASIA AUTOMATION İSTANBUL 2016 FUAR DUYURUSU

Şubat 23, 2016 by yonetici in Duyurular with 0 Comments

17-20 MART 2016 Tarihleri arasında TÜYAP Fuar Merkezinde gerçekleşecek olan WIN EURASIA Automation fuarına katılmak isteyen üyelerimizin odamıza başvurmaları rica olunur.

Fuar ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınz.

WIN EURASIA Automation Fuarları?nın sunduğu fırsatlar
  • Yüksek sinerjiye sahip ideal platform
    Aynı çatı altında üretim sektörünün 4 önemli fuarını bir araya getiren WIN EURASIA Automation Fuarları, endüstri yelpazesinde daha geniş müşteri portföyüne erişim olanağı tanıyor. Fuarlarımızın katılımcıları aynı zamanda diğer fuarlarımızın potansiyel müşterileridir.
  • Yüksek potansiyele sahip pazarlara ve kaliteli ziyaretçiye ulaşın
    WIN EURASIA Automation Fuarları Balkanlara, Orta Doğu, Afrika ve Orta Asya gibi büyümekte olan ve yüksek potansiyele sahip pazarlara yakınlığı ile eşsiz fırsatlar sunuyor.
  • 3. Üst düzey karar vericilerle tanışın
    2014 yılında fuarı ziyaret edenlerin %74?i Satınalma kararlarında yetkili ziyaretçilerden oluşuyor.
  • Eşsiz işbirliği fırsatları
    Fuarlarla eşzamanlı olarak düzenlenen Endüstriyel Etkinlikler, önemli kurumlar ile birlikte düzenlenen Satın Almacı Programları yeni işbirlikleri ve iş birliklerine imza atmanıza yardımcı oluyor.
  • Ulusal ve uluslararası medya ile üst düzey işbirliği
    Deutsche Messe ve Hannover Fairs Türkiye?nin sahip olduğu uluslararası network aracılığı ile farklı platformlarda tanıtım avantajları ile doğru müşteri ile bir araya gelme şansı sunuyor. 31 önemli gazete, iş & ekonomi dergisi ve seyahat dergisinde ilanlar ve insert çalışmaları; iş kanallarında ve popüler radyo istasyonlarında 5.000 saniyelik TV ve Radyo Reklamları.