YURT DIŞI FUARLARI İLE İLGİLİ BİLGİLENDİRME

FUAR TARIHI SEKTOR FUAR ISMI ÜLKE/ŞEHİR
23-26 KASIM 2015 Yapı İnşaat The Big 5 Show Dubai: 36.Uluslararasi Yapi ve Insaat Fuari DETAYLAR Dubai/B.A.E.
02-05 ARALIK 2015 Otomotiv ve Yan Sanayii Automechanika Shanghai: Otomotiv ve Otomotiv yan sanayi Fuarı. DETAYLAR Sangay/ÇİN
07-09 ARALIK 2015 Gıda Sial Middle East: Uluslararasi Gida Fuari DETAYLAR Abu Dhabi/B.A.E.
16-19 OCAK 2016 Mobilya Halı-Zemin Kaplama ciTT Shanghai Furniture: Sangay CIFF Mobilya Fuarı DOMOTEX: Dünya Halı ve Zemin Ürünleri Fuarı DETAYLAR  Hannover/ALMANYA
02-05 ŞUBAT 2016 Enerji Isı ve Havalandırma Aqua-Therm Moscow : Isıtma, havalandırma, klima, su, sıhhi teçhizat, çevre teknolojisi ve havuz Fuari DETAYLAR Moskova/RUSYA
12-16 ŞUBAT 2016 Mobilya Dekorasyon Ambiente: Mobilya ,Dekorayon,Aksesuar, Hediyelik Eşya Fuarı DETAYLAR Frankfurt/ALMANYA
16-18 ŞUBAT 2016 Tarım Hayvancılık Salon du Vegetal : Tarım, Ormancılık, Bahçecilik, Balıkçılık, Balılçılık ve Hayvan Yetiştiriciliği Fuari DETAYLAR Angers/ FARNSA

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yurt dışı fuarlara ziyaretçi olarak katılmayı düşünen üyelerinin ön başvurularını kabul etmeye başladı. Yurt içi ve Yurt dışı fuarlarını önemsediklerini ve desteklediklerini, bu fuarların üyeleri için son derece yararlı olacağını düşündüklerini, Yurt içi fuarlarda katılım 20 kişinin üzerinde olması halinde otobüs masraflarını, Yurt dışı fuarlarda ise katılım olduğu takdirde, KOSGEB desteği dışında Zonguldak TSO olarak da belirli miktarlarda destekte bulunabileceklerini bildirdi.

2015 Kasım ile 16 Mart ayları içinde Dubai, Çin, Abu Dhabi, Almanya ile Fransa?da düzenlenecek olan toplam 7 fuar için üyelerine duyuru yapan Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası katılımcıların KOSGEB tabanına kayıtlı olmaları halinde fuar desteklerinden de ayrıca yararlanabileceklerini açıkladı.

Yapı İnşaat, Otomotiv, Gıda, Mobilya halı, Enerji ısı, Mobilya Dekorasyon,Tarım Hayvancılık sektörlerinde iştigal eden üyelerine duyuruda bulunan TSO yaptığı açıklamada öncelikle 23-26 Kasım tarihleri arasında Dubai?de düzenlenecek olan Yapı İnşaat fuarı için ön başvuruları kabul edecek.

Üyelerinin değişim, gelişim ve açılımı sağlayabilmek için Yurt dışı ve Yurt içi fuarların son derece önemli olduğunu vurgulayan ZTSO Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir ?Üyelerimizin güçlü bir vizyona sahip olabilmeleri, Mesleki gelişimlerini ve bilgilerini perçinlemeleri açısından bu fuarları çok önemsiyoruz. Uzunca bir süredir Yurt dışı ve Yurt içi fuarlara tur düzenleyen firmalarla yaptığımız görüşmeler neticesinde sona gelmek üzereyiz. Üyelerimizi önemsedikleri, katılmak istedikleri Yurt içi ve Yurt dışı fuarların pek çoğuna göndermekte kararlıyız. Arzumuz Meslek gruplarında üyelerimizin birbiriyle istişare ederek katılım konusunda belli bir sayının üzerine çıkmalarıdır? dedi.

FUAR PROGRAMLARI İLE İLGİLENEN ÜYELERİMİZ ODAMIZA BAŞVURABİLİRLER.