ZİRAAT BANKASI MÜDÜRÜ KADIN GİRİŞİMCİLER KURULU?NA BİLGİ VERDİ

Ziraat Bankası Zonguldak Şube Müdürü Serdar Eldemir, Avrupa Yatırım Fonu Teminat Destekli KOBİ Kredisi hakkında Zonguldak İl Kadın Girişimciler Kurulu?na bilgi verdi.

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası?nda Kadın Girişimciler Kurulu?nun toplantısına davet edilen Ziraat Bankası Zonguldak Şube Müdürü Serdar Eldemir, yeni iş kuranlara 50.000 TL?ye kadar düşük faizli kredi imkanı tanındığını belirterek, ilgilenenlere gerekli kolaylığın sağlanacağını vurguladı.

ziraat bankası müdürü-kadın kolu

Zonguldak Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Nurcan Abay, bilgilendirmeden dolayı Ziraat Bankası Zonguldak Şube Müdürü Serdar Eldemir?e teşekkür ederek, Kadın Girişimciler Kurulu olarak kadınları bilgilendirmeyi amaçladıklarını bu doğrultuda çalışmalarının devam edeceğini belirtti.