ZONGULDAK BELEDİYE BAŞKANI AKDEMİR?DEN ZONGULDAK TSO?YA ZİYARET

BAŞKAN DEMİR: ?BÖYLE BİR MECLİS OLUŞTURDUĞUNUZ İÇİN TEBRİK EDERİM?

Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası?nı ziyaret ederek destek istedi.

Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, CHP İl Başkanı Halil Furat, CHP Merkez İlçe Başkanı Cemal Şahin ve Meclis Üyesi adayları ile birlikte Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası?nı ziyaret etti. Ziyarette Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Salih Demir, Zonguldak TSO Meclis Başkanı Zafer Sağlam?ın yanı sıra Yönetim Kurulu Üyeleri hazır bulundu.

DSC_0103

Yerel seçimler vesilesiyle yaptıkları ziyaretlerde sohbet etme ve fikir alış verişinde bulunma imkanı oluştuğunu belirten Zonguldak Belediye Başkanı ve yeni dönede CHP?den Başkan Adayı Muharrem Akdemir, ?Kabul ettiğiniz için çok teşekkür ederiz. Çok önemli bir kurumun başkanısınız. Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası, Zonguldak?ın kalkınmasında çok önemli rol oynuyor. Birlikte önümüzdeki dönemde Zonguldak?ın gelişmesi için çalışmak, şehrimize katkıda bulunmak isteriz? dedi.

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Salih Demir, ?Burası bizim olduğu kadar sizlerin de, Oda?mıza hoş geldiniz. Sizleri öncelikle böyle bir meclis yaptığınız için tebrik ediyorum. Genç, çalışacak meclis oluşturmuşsunuz. Allah yolunuzu açık etsin. Sizlerin kısa süreli görev müddetince ters düşecek hiçbir sorun yaşamadık, uyumlu çalıştık? dedi.

CHP Zonguldak İl Başkanı Halil Furat da Belediye Meclisini özenle seçtiklerini ifade ederek, ?Sizlerle birlikte çalışarak Zonguldak?a iyi hizmet edeceğimize inanıyoruz? diyerek destek istedi.

DSC_0102

Zonguldak?ın layık olduğu yerde olmadığını belirten Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Zafer Sağlam, ?Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkan ve üyeleri adına hoş geldiniz diyorum. Sizlerden Zonguldak?a layık Zonguldak oluşturmanızı istiyorum. Maalesef geçmiş yıllara bakıldığında layık olduğu konumda olmadığını düşünüyorum. İnsan gibi yaşama şartlarının yerine getirilmesini istiyorum? dedi.