ZONGULDAK SANAT VAKFI TOPLANTISI ZONGULDAK TİCARET VE SANAYİ ODASINDA GERÇEKLEŞTİ

Zonguldak Sanat Vakfının 1. Mütevelli Heyet Toplantısı 08/01/2018 tarihinde, saat 17:00’de Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odasında gerçekleştirildi. Açılış ve Başkanlık Divanı’nın oluşturulmasının ardından yeni dönem Yönetim ve Denetim Kurulu Üyelerinin seçimi gerçekleşti.

Divan Başkanlığını Merzuka Çelik, Divan üyeliğini Muharrem Sarıkaya ve sekreterliği Ali Doğu’nun yaptığı toplantıda
Yeni dönem Yönetim ve Denetim Kurulu Asıl Üyeliklerine Zonguldak Valisi Sayın Ahmet Çınar, Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir ve Yrd. Doç Ali Asgar Çakmakcı, Yönetim Kurulu Yedek Üyeliklerine Ali Doğu ve Adnan Turan,Denetim Kurulu Asıl Üyeliklerine Muharrem Sarıkaya, Merzuka Çelik, Mehmet Çetinkaya, Denetim Kurulu Yedek Üyeliğine Hikmet Can SAYIN seçildiler.