ZONGULDAK TİCARET VE SANAYİ ODASI EKONOMİ BAKANLIĞI İLETİŞİM NOKTASI OLDU

Ekonomi Bakanlığı’nda 15-17 Kasım 2017 Tarihleri arasında yapılan “Ekonomi Bakanlığı İletişim Noktaları Eğitim Programı” na katılan Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Muharrem Sarıkaya 3 günlük eğitim ve sonrasında yapılan sınav neticesinde sertifikasını Ekonomi Bakanlığı müsteşarı İbrahim Şenol’dan aldı. Böylece Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası, Ekonomi Bakanlığı İletişim Noktası oldu.

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası; Ekonomi Bakanlığı’nın devlet yardımlarının ulaşması konusunda girişimcileri bilgilendirecek, yönlendirecek ve Ekonomi Bakanlığı ile temaslarını sağlayarak devlet yarımlarından yararlanmaları konusunda aracılık edecek.

Konu hakkında açıklama yapan Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir, Zonguldak TSO’nun Ekonomi Bakanlığı İletişim Noktası olmasından duyduğu memnuniyeti ifade ederek, bölgemizdeki girişimcilerin Ekonomi Bakanlığınca sağlanan devlet yardımlarından daha fazla yararlanması konusunda çalışmalar yapacaklarını ve bölgemizin kalkınmasında daha fazla sorumluluk alacaklarını söyledi.