ZONGULDAK TİCARET VE SANAYİ ODASI, ÖZEL LEVEL HASTANESİ İLE ANLAŞTI

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası üyelerinin kaliteli ve indirimli sağlık hizmetleri alabilmeleri amacıyla Zonguldak Özel Level Hastanesi ile anlaştı.

Yönetim Kurulu Başkanı M.Salih Demir  yaptığı açıklamada ?Odamıza kayıtlı üyelerin kaliteli ve indirimli sağlık hizmetlerini alabilmeleri amacıyla, Zonguldak Özel Level Hastanesi ile yapılan görüşmeler neticesinde anlaşmaya vardıklarını söyledi.

Yapılan anlaşmayla üyelerin ve birinci derece yakınlarının Zonguldak Özel Level Hastanesi sağlık hizmetlerinden % 20?ye varan indirimlerden faydalanacaklarını kaydeden Demir, şöyle dedi:

?Protokol anlaşması çerçevesinde Zonguldak Özel Level Hastanesi indiriminden faydalanmak isteyen Oda üyelerimizin Odamıza ait kimlik kartlarını ibraz etmeleri gerekmektedir. ZTSO kimlik kartı olmayan üyelerimiz, Odamıza fotoğrafları ile gelerek kimlik kartlarını temin edebilirler. Yapılan anlaşmanın Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası üyelerimize hayırlı olmasını diliyoruz?