ZONGULDAK TİCARET VE SANAYİ ODASI YÖNETİM KURULU BAŞKANI M. SALİH DEMİR?İN 18 MART MESAJI

Ülkemizin korunmasında gösterdiği mücadele ile Çanakkale?de canları ile destan yazan Mehmetçiklerin şehadetinin sembol tarihidir, 18 Mart 1915?

Milletimizin tarih boyunca kazandığı en parlak zaferlerden ve en büyük kahramanlık destanlarından biri olan Çanakkale Zaferi, tarihten silinmek istenen bir milletin, bütün yokluk ve imkânsızlıklara rağmen, vatanını nasıl savunduğunu göstermesi bakımından insanlık tarihindeki eşsiz örneklerden biridir.

Tüm yokluklara ve imkânsızlıklara aldırmaksızın 99 yıl önce yazılan bu kahramanlık destanı, bugün üzerinde yaşadığımız toprakları vatan kılan fedakârlıkların neticesinde ortaya çıkmıştır.

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Çanakkale Şehitlerini Anma Günü  vesilesi ile Tarihe kazınan ?Çanakkale Geçilmez!? haykırışının yıl dönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere,  Çanakkale yarımadasında isimsiz/kabirsiz nice vatan evladını saygı ve minnetle anıyoruz.