ZONGULDAK TİCARET VE SANAYİ ODASININ 2018 YILINDA ÜYELERİ VE ÇALIŞANLARI İÇİN YAPACAĞI KURUMSAL VE KİŞİSEL GELİŞİM EĞİTİMLERİNİN TARİHLERİ BELLİ OLDU

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odasının 2018 yılı kurumsal eğitim programları başlıyor. 10 Mayıs’ta ‘’Kişilerarası İlişkiler ve Etkili İletişim’’ konusu ile başlayacak eğitim dizisi 13 Eylül’de ‘’Yaratıcı Düşünme ve Yeni Fikirler’’ konulu eğitimle son bulacak. Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası ile ÇASGEM (Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eğitim Araştırma Merkezi) arasında imzalanan protokole göre planlanan eğitimler ve tarihleri şu şekilde belirlendi;

Kişilerarası İlişkiler ve Etkili İletişim                                (10 Mayıs 2018 Perşembe)

Çalışma Hayatında Müşteri İlişkileri Yönetimi                (05 Haziran 2018 Salı)

Takım Çalışması                                                                (03 Temmuz 2018 Salı)

İşyerinde Davranış ve Protokol Kuralları                        (01 Ağustos 2018 Çarşamba)

Yaratıcı Düşünme ve Yeni Fikirler                                    (13 Eylül 2018 Perşembe)

Alanında uzman kişiler tarafından verilecek eğitimler tüm ilgilenenlere açık ve ücretsiz olacak.Eğitim programlarıyla ilgili bilgi veren Zonguldak TSO Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir  Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası olarak çok önem verdiğimiz ve stratejik planımızda da hedef olarak belirlediğimiz konulardan bir tanesi de eğitim konusu. Yönetim olarak, hem üyelerimizin hem de çalışanlarımızın eğitim taleplerini her zaman dikkate alıyoruz. Bu sene başında eğitim konusunda bir planlama yaptık. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığımıza bağlı olarak eğitim hizmetleri sağlayan ÇASGEM(Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eğitim Araştırma Merkezi) ile bir protokol imzaladık. Bu protokol kapsamında üyelerimize, çalışanlarımıza ve aslında ilan ettiğimiz eğitim konuları ile ilgilenen herkese açık ve ücretsiz olmak üzere 5 eğitim programı belirledik. Mayıs-Eylül aylarını kapsayan dönemde her ay 1 eğitim düzenleyeceğiz. Odamız eğitim salonlarında düzenlenecek olan eğitimlerle ilgili detaylı bilgileri internet sitemizden ulaşılabilecek. Belirlediğimiz eğitim konularına ilgi duyan tüm hemşerilerimizi eğitimlerimize bekliyoruz” dedi.