Girişimci Kurullarımız

ZONGULDAK TSO KADIN GİRİŞİMCİLER KURULU PROJELERİ GÖRÜŞTÜ

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kurulu?nu ziyaret eden Gökçebey Kaymakamlığı Proje Koordinatörü Sinem Başıaçık ve Zonguldak Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Melahat Çöğendez, projeler için destek istedi.

DSC_0010

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Nurcan Abay ve üyeleri ziyaret eden Gökçebey Kaymakamlığı Proje Koordinatörü Sinem Başıaçık, Gökçebey Kaymakamlığı ve Sabancı Vakfı?nın hazırlayacağı Kadın Hakları, Farkındalık, Turizm, Bölge Aktivite gibi projelerine Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası?nın desteklerini istedi. Destek ve Hibe Programlarıyla ilgili ortak proje üretilmesiyle ilgili görüş alış verişinde bulunuldu.

DSC_0009

Zonguldak Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Melahat Çöğendez ve üyeleri ise Zonguldak TSO Kadın Girişimciler Kurulu ile birlikte hareket etmek istediklerini belirterek, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla düzenledikleri 3 günlük etkinlik için de destek istedi.

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Nurcan Abay, Zonguldak?ın gelişimi ve kadınlara yönelik projelerin her zaman destekçisi olacaklarını belirterek, ziyaretlerden dolayı teşekkür etti.