ZONGULDAK TSO’DAN GÜNCELLENEN GÜMRÜK BİRLİĞİNİN İŞ DÜNYASINA ETKİLERİ SEMİNERİ

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası ve İktisadi Kalkınma Vakfı işbirliği ile “Türkiye’nin AB Gündemi : Güncellenen Gümrük Birliğinin iş dünyasına etkileri” semineri  18 Mayıs 2017 tarihinde ZTSO toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.

Dış ticaret ile ilgili üyelerini  bilgilendirmeyi sürdüren Zonguldak TSO , son dönemde  gümrük birliğinin tam anlamıyla etkin işleyişine sekte vuran sorunları giderecek bir güncellemeye ihtiyaç duyulması ve bu sebeple gerçekleşen  güncellemeleri üyelerine anlattı.

Seminere konuşmacı olarak İktisadi Kalkınma Vakfı (İKV) Strateji ve İş Geliştirme Müdürü Gökhan Kilit ile  Araştırma Müdürü Çisel İleri katıldı.Etkinliğe konuşmacı olarak katılan İktisadi Kalkınma Vakfı (İKV) Strateji ve İş Geliştirme Müdürü Gökhan Kilit, Gümrük Birliğinin güncellenmesi ve iş dünyasına etkileri,  İKV Araştırma Müdürü Çisel İleri AB Fon ve Programları iş dünyası nasıl faydalanır konularında katılımcıları bilgilendirdiler.