Girişimci Kurullarımız

ZONGULDAK TSO?DAN KADINLAR GÜNÜ NEDENİYLE KONFERANS

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kurulu, Dünya Kadınlar Günü nedeniyle ?Kadının Eğitimli ve Donanımlı olmasının Aile Kurumuna Katkıları? konulu konferans düzenliyor.

Zonguldak TSO Kadın Girişimciler Kurulu tarafından 14 Mart Cuma günü Saat 14.00?de Dedeman Otel?de düzenlenecek olan konferansta Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Din Psikolojisi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Öznur Özdoğan ?Kadının Eğitimli ve Donanımlı olmasının Aile Kurumuna Katkıları? konusunda bilgiler verecek.

TBMM eski Başkanı Zonguldak Milletvekili Köksal Toptan?ın eşi Saime Toptan?ın da katılacağı konferansa isteyen herkesin katıılabileceği belirtildi.

Ayrıca, Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kurulu?nun daveti üzerine Karadeniz bölgesindeki 16 Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı ile sabah saatlerinde bir araya gelinip projeler hakkında görüş alış verişinde bulunulacak.

Adsız