ZONGULDAK TSO?YA SOSYAL GÜVENLİK HAFTASI ZİYARETİ

Zonguldak Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürü Çiğdem Acar ve beraberindekiler Sosyal Güvenlik Haftası dolayısıyla Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası?nı ziyaret etti.

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Zafer Sağlam, Zonguldak TSO Başkan vekili Necmi Abay ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafından karşılanan heyet, hafta nedeniyle ziyaretlerde bulunduklarını belirtti.

Sosyal Güvenlik Haftası dolayısıyla Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası?nı ziyaret eden Zonguldak Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürü Çiğdem Acar, hafta ve çalışma yapısı hakkında bilgi verdi. 5510 Sayılı Sosyal Güvenlik Kanununun TBMM?de 16 Mayıs 006 tarihinde kabul edilmesiyle 2008z yılından beri her yıl 16 Mayıs tarihinin bulunduğu haftayı Sosyal Güvenlik Haftası olarak kutlandığını hatırlatan Zonguldak Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürü Çiğdem Acar, ?Bu yıl 12-18 Mayıs tarihleri arasında Sosyal Sosyal Güvenlik Haftası?nı kutlayacağız. İl Müdürlüklerimiz bünyesinde kurulan Sosyal Güvenlik Merkez Müdürlüklerimiz ve mobil hizmet araçlarımızla vatandaşlarımıza en üst seviyede kaliteli hizmet sunmayı hedeflemekteyiz? dedi.

Sosyal Güvenlik Haftası?nı kutlayan Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Zafer Sağlam, hizmetin iyi olmasının üyeler için önemine değinerek çalışmalarında başarılar diledi.

DSC_0196DSC_0198