ZONGULDAK VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞINDAN ZONGULDAK TSO?YA ZİYARET

Zonguldak Vergi Dairesi Başkanı Hüseyin Bayar ve Vergi Dairesi yöneticileri, Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası?nı ziyaret etti.

Ziyarette Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Salih Demir, Zonguldak TSO Meclis Başkanı Zafer Sağlam?ın yanı sıra Yönetim Kurulu Üyeleri hazır bulundu.

DSC_0094

Vergi Haftası dolayısıyla ziyaretlerde bulunduklarını belirten Zonguldak Vergi Dairesi Başkanı Hüseyin Bayar, ?Hafta dolayısıyla önce vergi mükelleflerimizi ziyaret etmek istedik. Hepsini ziyaret edemeyeceğimizden temsilcisi olarak sizleri ziyaret ediyoruz. Her zaman bizlerin yanında oldunuz, bu nedenle teşekkür ederiz. Mükelleflerimizi vergi alırken üzmemeye çalışıyoruz? dedi.

DSC_0088

Ziyaretten dolayı teşekkür eden Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Salih Demir, ?Öncelikle Pazartesi günkü ziyaretinizi Çebi ailesinin cenazesine katılmak için ertelemek durumunda kaldık, bu nedenle özür dileriz. Bizler sizleri burada görmekten mutluyuz. Verginin kutsal olduğuna inanıyoruz. Topladığınız vergilerin önce Zonguldak sonrasında Türkiye?ye katkı vermesini diliyoruz? dedi.