ZONGULDAK?TA SOSYAL GÜVENLİK BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPILACAK

Zonguldak?ta 25 Ekim Cuma günü Sosyal Güvenlik Bilgilendirme toplantısı yapılacak.

TOBB ve SGK işbirliğinde 25 Ekim Cuma günü ?Kayıtdışı İstihdamla Mücadelede Yenilikçi Yöntemler?, ?Sosyal Güvenlikte Teşvik Uygulamaları?, ?Sosyal Güvenlik Mevzuatı Kapsamında İşveren Uygulamaları?, ?İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu Uygulaması ve İşverene Getirdiği Yükümlülükler? konulu Sosyal Güvenlik Bilgilendirme Toplantısı gerçekleştirilecek.

Zonguldak Dedeman?da saat 14.00?de Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Salih Demir?in açılış konuşmasıyla başlayacak olan toplantıda SGK Kayıtdışı İstihdamla Mücadele Daire Başkanlığı Şube Müdür vekili Hüseyin Erkeç ?Kayıtdışı istihdamla mücadelede yenilikçi yöntemler? konusunda, SGK İşverenler Prim Daire Başkanlığı Şube Müdür vekili İbrahim Karatepe ?Sosyal Güvenlikte teşvik uygulamaları? konusunda bilgi verecek. SGK İşverenler Prim Daire Başkanlığı Şube Müdürü Mustafa İtişken ?Sosyal güvenlik mevzuatı kapsamında işveren uygulamaları? konusunda, ÇSGB İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü İSG Uzmanı Ahmet Ersoy ise ?İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu uygulaması ve işverene getirdiği yükümlülükler? konusunda konuşup soruları cevaplayacaklar.

Toplantının herkese açık olduğunu belirten Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Salih Demir, ?Amacımız üyelerimizi sağlanan teşvik ve kolaylıklar konusunda bilgilendirmektir. Katılımcılar yaşadıkları sıkıntıları ve talepleri de konuşmacılara aktarabilecekler? dedi.

13:30 ? 14:00

Kayıt

14:00 ? 14:15

Açılış Konuşması – Oda /Borsa Başkanları