13. FRANCHISING VE MARKALI BAYİLİK FUARI

ODIwMTM1MT-bayim-olur-musun-fuari-kapilarini-era-sponsorlugunda-acti

Medya fors Fuarcılık organizasyonu ile gerçekleştirilen Bayim Olur musun? Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı bu yıl 15?18 Ekim 2015 tarihleri arasında 13. kez düzenlenecek.  CNR Fuar Merkezi 5 , 6 ve 7. Hall?lerde gerçekleştirilecek fuar, franchise ve markalı bayilik veren firmaları, girişimci ve yatırımcılarla  İstanbul?da buluşturacak.

Fuara ; gıda (cafe/tatlı/pasta, fast food, restoran), hizmet, gayrimenkul, eğitim, telekom & bilişim, züccaciye, enerji, tekstil & hazır giyim, kişisel bakım&medikal ürünler, büyük mağazacılık, takı aksesuar, matbaa & yayıncılık, ayakkabı, mobilya, turizm vb. sektörlerden firmalar ve  kendi  işinin patronu olmak isteyen girişimciler katılacak.

Fuar, Kosgeb tarafından desteklenmektedir. Gerekli bilgiler için odamızla irtibata geçebilirsiniz.

SİTE İÇİ ARAMA

ONLINE İŞLEM
alt text alt text
KURUMSAL E-POSTA