AB PROJESİ ?CHIBROFAM?IN FİNAL TOPLANTISI ZONGULDAK?TA YAPILDI

Türk Ulusal Ajansı tarafından yürütülen ve AB Hayat boyu Öğrenme Programı Leonardo Da Vinci Ortaklık Projeleri kapsamında Avrupa Komisyonu tarafından hibe desteği verilen ?CHIBROFAM: Mesleki Eğitim Alanındaki Parçalanmış Aile Çocuklarının Farkındalığını Artırma? adlı projenin son çalışma toplantısı, Zonguldak?ta yapıldı, katılımcılara sertifikaları verildi.

Yerel ortaklar Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası, Karadeniz Ereğli Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü ve yurtdışı ortaklar İspanya(San Viator School) , İngiltere (Consilium Development and Training Ltd.)ve Yunanistan(The 2nd Vocational Schools Laboratory Center of Volos) katılımcıları ile Zonguldak?ta gerçekleştirilen toplantıda çalışmalar değerlendirildi. Zonguldak?ta ziyaretlerin yapıldığı 5 gün süren toplantının ardından Zonguldak Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi?nde yapılan programla da sertifikalar verildi.

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odasında gerçekleştirilen ilk gün yapılan proje çalışma etkinliklerine, Zonguldak Teknik ve Endüstri Meslek Lisesinden Okul Müdürü Burhan Koyu, Bilişim Teknolojileri Ders Öğretmeni ve Proje İrtibat Kişisi Ali Gökdemir, İngilizce Dersi Öğretmeni Banuhan Alkan, İngilizce Dersi Öğretmeni Nuray Karayavuz, Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odasından Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Necmi Abay,  Genel Sekreter Renda Okay ve Ticaret Sanayi Odası Proje irtibat kişisi Erdem Koltuk, Kdz. Ereğli Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğünden Kurum Müdür Vekili Nejdet Kocaman ve Sosyal Hizmetler Uzmanı Güner Yiğit katıldı.

Ayrıca İspanya?yı Temsilen 4 katılımcı, İngiltere?yi temsilen 2 katılımcı ve Yunanistan?ı temsilen 2 katılımcı toplantıda hazır bulundu.

DSC02554

Son çalışma toplantısında, tüm katılımcıların ortak çalışmalarıyla hazırlanan broşür ve proje kitapçığı son olarak gözden geçirilerek basıma hazır hale getirildi.

Proje Koordinatörü Ali Gökdemir, hazırlanan web sayfasıyla ilgili bilgiler verirken katılımcılardan gelen soruları yanıtladı. Web sayfası son haliyle yayınlandı.

Projenin başarılı geçtiğini söyleyen Gökdemir, ?Ayrıca çalışmalarla ilgili emeği geçen ortaklarımıza şimdiye kadar yapmış oldukları proje faaliyetleri ve kültürel aktivitelerde gösterdikleri gayretlerden dolayı teşekkür ederiz? dedi.

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası olarak ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyduklarını belirten Zonguldak TSO Genel Sekreteri Renda Okay, ?Projeyle ülkemizi en iyi şekilde temsil etmeye çalıştık. Yurt içi ve yurt dışı katılımcılarımıza teşekkür ederiz. Umarız bundan sonraki projelerle de birlikte çalışma fırsatı bulunabilir? dedi.

Toplantıların ardından son günde Zonguldak Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi?nde yapılan programla katılımcılara sertifikalar verildi.

DSC02563

SİTE İÇİ ARAMA

ONLINE İŞLEM
alt text alt text