AK PARTİ ZONGULDAK MİLLETVEKİLİ HÜSEYİN ÖZBAKIR, ZONGULDAK TİCARET VE SANAYİ ODASI’NI ZİYARET ETTİ

ZTSO Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir ,Ak Parti Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır , Ak Parti İl Başkanı Zeki Tosun ve beraberindekiler Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası ile Bülent Ecevit Üniversitesi Çaycuma Meslek Yüksek Okulu ortaklığı ile T.C. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Avrupa Birliği ve Mali Yardımlar Dairesi Başkanlığı İnsan Kaynaklarının Geliştirilmesi Program Otoritesi tarafından 2014 yılında açılan ‘’Dezavantajlı Kişilerin Sosyal Entegrasyonu İle İstihdam Edilebilirliklerinin Geliştirilmesi Hibe Programı’’na sunulan ‘’Karaelmas Diyarının Keşfedilmemiş Cevherleri İş Hayatında ‘’ projesi kapsamında 100 Kadına verilen “Çağrı Merkezi Personeli Kursu”nu ziyaret etti. Proje hakkında bilgi edinen Hüseyin Özbakır , “Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası’nı bu anlamlı proje için kutluyorum. 100 kadınımıza bir fırsat yaratıyorlar. Biz de hükümet olarak eğitim sizden destek bizden diyoruz. Bu tip mesleki beceri kazandıracak eğitimler düzenlenmesini her zaman destekliyoruz.” dedi.

SİTE İÇİ ARAMA

ONLINE İŞLEM
alt text alt text
KURUMSAL E-POSTA