AKREDİTASYON KILAVUZU REVİZYONU VE STRATEJİK PLANLAMA EĞİTİMİNE KATILDIK

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, Oda/Borsa Akreditasyon Sistemi çalışmaları kapsamında, Akredite Oda/Borsaların Genel Sekreter ve Akreditasyon Sorumluları için “Akreditasyon Kılavuzu, Revizyonu ve Stratejik Planlama” eğitimi gerçekleştirdi. 1-2-3-5-7-8-10 ve 11. dönem akredite odanın katılım sağladığı eğitim programına Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Muharrem Sarıkaya ve Akreditasyon Sorumlusu Erdem Koltuk katıldı.

Eğitim süresince, “Akreditasyon Kılavuzu, Revizyonu ve Stratejik Planlama”  konularında detaylı bilgi paylaşımında bulunuldu.“Akreditasyon Kılavuzu, Revizyonu ve Stratejik Planlama” eğitimi açılış konuşmasını yapan TOBB Akreditasyon Sekreteri Volkan Tufan 2017 yılının ilk eğitiminde kılavuzda yapılan değişikliklerle daha mükemmel bir sistem kurulumunu hedeflediklerini ve bu doğrultuda sistemde gerekli değişikliklerin yapıldığını belirtti.