AKREDİTASYON SİSTEMİ EĞİTİMİ SONA ERDİ

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreter ve birim yetkililerinin de katıldığı TOBB Ankara merkez binasında gerçekleşen Akreditasyon Sistemi eğitimi sona erdi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği?nde (TOBB) Akredite Odaların Genel Sekreter, Akreditasyon Sorumluları ve Bilgi İşlem Sorumluları için ISO/IEC 27001:2013 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi Eğitimi verildi.?

Eğitim süresince gruplar halinde Varlık Değerlendirme Analizi, Risk Analizi, Risk İşleme Planı Hazırlanması gibi uygulama çalışmaları gerçekleştirildi.

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası?nın da sahip olduğu ISO 9001 kalite belgesi kapsamında verilen eğitimler toplam 3 gün sürdü.

tobb eğitim 2

Eğitimin 3. Gününde ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi eğitimi verildi.

TOBB Merkez binasında verilen eğitim toplantılarına Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odasından Genel Sekreter Renda Okay ve AB, Dış Ticaret, Kalite Akreditasyon Temsilcisi Erdem Koltuk, Vezne Memuru Mahmut Kayahan katıldı.

Eğitim toplantılarının çok verimli geçtiğini ifade eden Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Renda Okay, ?TOBB Ankara merkez binasında 3 gün boyunca eğitim erildi. Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası olarak bizler de bu eğitimi alarak üyelerimize daha iyi hizmet etmeyi amaçladık. Bu ve bunun gibi toplantılar hizmet kalitesini artırmaya yönelik çalışmalar oluyor. Eğitim çalışmasını düzenleyen TOBB Başkanımız başta olmak üzere herkese teşekkür ederiz? dedi.