BANKKART BAŞAK TEDARİK ZİNCİRİ FİNANSMANI ZONGULDAK’TA YÜRÜRLÜĞE GİRDİ.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Ziraat Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın tarafından imzalanan ‘’Bankkart Başak Tedarik Zinciri Finansmanı Protokolü’’ sonrasında, Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir ve Ziraat Bankası Zonguldak Şubesi Müdürü Vural Çapar arasında da imzalanan protokol ile  Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri ticari mal alım-satımlarında kolay finansman imkânına kavuştu.

Protokol İmza töreni sonrasında açıklama yapan Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir, Üyelerimizin finansmana erişiminin kolaylaştırılması konusunda çalışmalar yapmaktayız. Bu çalışmalarımızdan biri de üyelerimize ticari mal alım-satımlarında kolay finansman imkânı sağlayan Bankkart Tedarik Zinciri Finansmanı projesidir.

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası ve Ziraat Bankası Zonguldak Şubesi iş birliğinde hayata geçirmiş olduğumuz Bankkart Tedarik Zinciri Finansmanı, üyelerimizin ticari mal alım-satımlarında hem kolay finansman hem de güvenli ticaret imkânı sağlıyor. Uygulama ile  alıcılar ve satıcılar arasında  bir tedarik zinciri kurulmuş oluyor. Üye iş yeri ve Ziraat Bankasının kurumsal kart altyapısı üzerinden özel fiyatlama ve vade avantajı sağlanıyor. Alıcı ile satıcı kendi aralarındaki ticareti, kartlı ödeme sistemi üzerinden güvenli bir şekilde yapıyor. Alıcı ile satıcılar kendi aralarındaki kartlı ödeme sistemi üzerinden güvenli bir şekilde yapacakları ticareti 540 güne kadar vade ve finansal avantajlardan yararlanarak gerçekleştirebilecekler. Bankkart Başak Tedarik Zinciri Finansmanı projesini hayata geçiren TOBB Başkanımız Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu’na ve Ziraat Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın’a Zonguldak iş dünyamız adına şükranlarımı sunuyorum. Yerelde üyelerimize her zaman yardımcı olan, iş ve işlemlerimizi kolaylaştıran Ziraat Bankası Bölge Müdürümüz Oktay Karademir’e ve Ziraat Bankası Zonguldak Şubesi Müdürü Vural Çapar’a teşekkür ediyorum. Üyelerimizi detaylı bilgilendirmek ve  varsa sorularını cevaplamak üzere yakın bir zamanda videokonferans yöntemi ile ‘’Bankkart Tedarik Zinciri Finansman Projesi” bilgilendirme toplantısı yapacağız. Üyelerimizi bu imkandan yaralanmaya ve yapacağımız toplantıya katılmaya davet ediyorum dedi.

SİTE İÇİ ARAMA

ONLINE İŞLEM
alt text alt text
KURUMSAL E-POSTA