DEVREK – GÖKÇEBEY OSB YER SEÇİMİ İÇİN SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANLIĞI’NA MÜRACAAT EDİLECEK

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası ile Devrek Ticaret ve Sanayi Odası’nın işbirliği ve girişimleri ile Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı tarafından başlatılan ‘’Devrek – Gökçebey Organize Sanayi Bölgesi Kuruluş Araştırma ve Ön Fizibilite Raporu ‘’ nun tamamlanması sonrasında, OSB bilgilendirme raporunun hazırlanması ve yer seçimi için Sanayi ve Teknoloji Bakanlığına müracaat edilmesi hususlarının görüşüldüğü bir toplantı  gerçekleştirildi.

Toplantıyı Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası ( ZTSO ) ile Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı ( BAKKA ) organize etti. Videokonferans yöntemi ile yapılan toplantıya Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir, Devrek Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Haldun Hacıkulaoğlu, ZTSO Genel Sekreteri Muharrem Sarıkaya, Özel İdare Genel Sekreteri Ahmet Güral Karayılmaz, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Yaşar Karaman , BAKKA Genel Sekreteri Dr.Lutfi Altunsu, BAKKA Zonguldak Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Mustafa Ayhan İnanır , Straji Geliştirme ve Programlama Birim Başkanı Mehmet Çetinkaya, İdari ve Mali İşler Birim Başkanı Recep Serkan Alkan, Uzman Kübra Birhan, OSTİM Vakfı Başkanı Gülnaz Karaosmanoğlu, OSTİM OSB Müdürü Adem Arıcı, Şehir Plancısı Fatih Uluşen ve Çaycuma OSB Müdürü Özgür Okur katıldı.

Katılımcılar Devrek – Gökçebey OSB kuruluş araştırması ve ön fizibilite raporu üzerinden bundan sonra yapılacak İş ve İşlemleri istişare etti. Toplantıda yatırımcı ön talep formlarını da içeren bilgilendirme raporunun hazırlanarak Zonguldak Valiliğinin uygun görüşü ile fizibilitede önerilen alanlar ile birlikte yer seçim talebinin Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’na sunulmasına karar verildi.

Bu süreçte yapılacak iş ve işlemlerle ilgili organizasyon ve  sekreterya Zonguldak Özel idaresi tarafından yürütülecek.

SİTE İÇİ ARAMA

ONLINE İŞLEM
alt text alt text
KURUMSAL E-POSTA