HELAL SERTİFİKASYONU
EĞİTİME KATILIM LİNKİ:
https://zoom.us/j/91730587167
*Katılım 500 kişi ile sınırlıdır.
EĞİTİMİN ADI: |
Helal Belgelendirme Faaliyetleri ve İlgili Destekler Hakkında Genel Bilgilendirme |
EĞİTMEN ADI: |
- Sedat TOKTAŞ (Helal Belgelendirme Teknik Sorumlusu – Gıda Mühendisi) - Nurdan SÖZEN (Denetçi – Gıda Mühendisi) |
YER/TARİH: |
Zoom Webinar - 21.04.2021 Saat: 14:00 |
EĞİTİMİN İÇERİĞİ:
|
- Helal belgelendirme ve standartları nelerdir. - Hangi firmalar Helal belgesi alabilir - Helal belgelendirmenin avantajları nelerdir - Helal Belgelendirmeye giden yol haritası |
HEDEF KATILIMCI KİTLESİ: |
Aşağıdaki sahalarda faaliyet gösteren ihracatçılar; - Yetiştiricilik (Hayvan ve Bitki yetiştiriciliği) - Gıda ve Yem işleme (Gıda Üretimi, Hayvan Yemi Üretimi) - Yemek Hizmeti - Perakende, Nakliye ve Depolama (dağıtım, Nakliye ve Depo Hizmetleri) - Biyokimyasal (Kimyasal Üretimi) - Diğer (Gıda Ambalajı ve Ambalaj Malzemesi Üretimi, Kozmetik, Tekstil ve Tekstil Ürünleri) |
EĞİTİM SONRASI KAZANIMLAR: |
İhracatçılar, Helal Belgelendirme sisteminin işleyişi ve avantajları hakkında fikir sahibi olup, piyasada rekabet gücünü arttıran ve ilgili ithalatçı ülkeler nezdinde tercih edilebilen ve itibar edilen firmalar kategorisine giriş yapabilecek bir bilgi altyapısına sahip olabileceklerdir. |
DIĞER ETKİNLİKLER
-
Akaryakıt Sektöründe Sıfır Atık Uygulaması Eğitimi
10.03.2021 14:00 -
ETKİLİ VE GÜZEL KONUŞMA EĞİTİMİ
25.02.2021 15:00 -
Dijitalleşme ve Endüstri 4.0 Nedir Ne Değildir 2
28.02.2021 11:00 -
KOBİ’ler için Finansa Erişim 2
28.02.2021 10:00 -
Dijitalleşme ve Endüstri 4.0 Nedir Ne Değildir 1
27.02.2021 09:00 -
İnovatif Yaklaşımların İşletme Süreçlerine Uygulanması 2
25.02.2021 09:00 -
Etki Odaklı Girişimler/Sosyal Girişimcilik 2
23.02.2021 09:00 -
Etki Odaklı Girişimler/Sosyal Girişimcilik 1
22.02.2021 09:00 -
Hizmet Sektöründe Regulasyon Riski ve KVKK Farkındalık Eğitimi 2
21.02.2021 16:00 -
İnovasyona Giriş 2
21.02.2021 11:00