Girişimci Kurullarımız

GENÇ GİRİŞİMCİLER KARADENİZ İL BAŞKANLARI TOPLANTISI TRABZON?DA YAPILDI.

Zonguldak TSO Genç Girişimciler Kurulu Başkanı İdil Papila?nın katıldığı Genç Girişimciler Karadeniz İl Başkanları toplantısı Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde gerçekleşti. Toplantıda konuşan Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu geleceğin genç neslin bilgisi ile şekilleneceğini belirterek, ?Bilgiyi paylaşırsak zenginleşiriz, hapsedersek fakirleşiriz. ?dedi. Genç girişimcilere sahip oldukları bilgiyi ticarileştirmeye gayret göstermelerini istedi. Ticari faaliyetlerini ise uluslararası alana açmayı hedeflemelerini temenni etti. Toplantının devamında Karadeniz Genç Girişimciler Kurulu Başkanları, Trabzon Genç Girişimciler Kurulunun hayata geçirdiği sera projesini inceledi. Başkanlar bu ziyaretin ardından geleceğe yönelik ortak çalışmaları gözden geçirdiler.

4bb45c48442877e6d5563af473e1d261

Toplantıya Zonguldak Genç Girişimciler Kurulu Başkanı İdil Papila?nın yanı sıra Karadeniz Genç Girişimciler Kurulu ve Trabzon Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Tayfun Özlü, Rize Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Fatih Camoğlu, Gümüşhane Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Talip Durakoğlu, Artvin Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Taner Köse, Samsun Genç Girişimciler Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Ataseven, Giresun Genç Girişimciler Kurulu Başkan Yardımcısı Caner Usta,  Ordu Genç Girişimciler Kurulu Başkan Yardımcısı Avni Özer, Artvin Genç Girişimciler Kurulu Başkan Yardımcısı Bünyamin Merttürk, Amasya Genç Girişimciler Kurulu İcra Kurulu Üyesi Orhan Küçük, Trabzon Genç Girişimciler İcra Kurulu Üyeleri Rahmi Özçilingir ve Can İhsan Bozbaş katıldı.

SİTE İÇİ ARAMA

ONLINE İŞLEM
alt text alt text
KURUMSAL E-POSTA