İKTİSADİ ARAŞTIRMA VAKFI ODAMIZI ZİYARET ETTİ

İktisadi Araştırma Vakfı Yönetimi ilimizi ziyaret etti. Odamızın da üyesi olduğu İktisadi Araştırmalar Vakfı Yönetim Kurulu Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Prof Dr. Ahmet İncekara ile Genel Sekreter Nahit Özen ilimizde ziyaretlerde bulundular.
Odamızın öncülüğünde gerçekleştirilen ziyarette İlimizin Valisi Ali Kaban, Üniversitemizin rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer, Belediye Başkanı Muharrem Akdemir ziyaret edildi.

Ziyaretlerde ilimizin ekonomik, sosyal ve mali sorunlarının araştırılarak bunlara çözüm önerileri geliştirmek üzere ortaklıkla yapılabilecek çalışmalar konusunda görüşmelerde bulunuldu.
Görüşmelerde Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir ile Genel Sekreter Muharrem Sarıkaya’da heyete eşlik etti.

SİTE İÇİ ARAMA

ONLINE İŞLEM
alt text alt text
KURUMSAL E-POSTA