İLÇE ODALARI İLE İSTİŞARE TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinde 08 Nisan 2015 Tarihinde düzenlenecek olan, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun katılacağı VIII.Ticaret ve Sanayi Şurası öncesinde, Odamız ev sahipliğinde Zonguldak ilinin genel sorunları ve çözüm önerileri ile ilgili istişare toplantısı yapıldı. Zonguldak ili ve ilçeleri Oda/Borsa Müşterek Toplantısına Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir, Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Ocak, Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Rıfat Sarsık, Devrek Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ertan Civak, Kdz.Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Tetiker, Akademik Danışman Doç. Dr. Ferdi Kesikoğlu ve Genel Sekreterimiz Renda Okay katıldı.