K TÜRÜ YETKİ BELGE İŞ VE İŞLEMLERİ UYGULAMA BİRLİĞİ KONULU TOPLANTIYA KATILDIK

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Başkanlığı yetkililerinin katılımı ile 22-24 Nisan 2016 tarihlerinde Antalya Ramada Resort /Lara ? da gerçekleştirilen K türü Yetki belgesi iş ve işlemleri uygulama birliği konulu toplantıya Odamız adına Genel Sekreter Muharrem Sarıkaya ve K Belgeleri Sorumlusu Kemal Mert katıldı

IMG_4844

Toplantıya TOBB adına konuşmacı olarak Tır Ata Karnesi servisi uzmanı Yaşar Çakmak ve Tır Ata Karnesi müdür vekili Aslı Gözütok ;Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı adına Karayolu Düzenleme Genel Müdürlüğü Genel Müdür yardımcısı Ahmet Güner,Ulaştırma Daire Başkanı Mahmut Gürses ve Uzman Kerim Cicioğlu katıldılar.

IMG_4845

Toplantıda uygulamada yaşanan sorunlar ile çözüm önerileri karşılıklı tartışma konusu yapılarak görüşüldü.Bununla birlikte Bakanlıkça yapılan ve halen onaylanmak üzere Başbakanlıkta bulunan yönetmelik değişikliği ile uygulamada ortaya çıkacak yeni düzenlemeler konusunda uygulayıcı birimler bilgilendirildi.