KAN BAĞIŞI KAMPANYASI SONA ERDİ

Türk Kızılay Zonguldak Şubesi ve Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğiyle kan bağışı kampanyası düzenledi. Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası binası önünde kurulan kan bağışı çadırında gönüllü bağışçılar kan verdi. ZTSO Yönetim Kurulu Başkan Metin Demir, ?Kan bağışında vatandaş desteği çok önemli, bugün bizden desteklerini esirgemeyen üyelerimize çok teşekkür ediyorum? dedi.

2016-05-23-PHOTO-00000016 2016-05-23-PHOTO-00000015 2016-05-23-PHOTO-00000014 DSC_0328 DSC_0327
Sosyal sorumluluk projelerinde öncü olmayı hedefleyen Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası’nın ?Ekonomiye Can İnsanlığa Kan? sloganıyla düzenlediği arası kan bağışı kampanyasına katılım yoğun oldu. ZTSO binası önünde kurulan çadırlarda a Türk Kızılay?ının uzman personeli gün boyunca duyarlı 160 vatandaştan kan bağışı aldı.

DSC_0324 DSC_0317 DSC_0315 DSC_0308 DSC_0306

Sosyal sorumluluk projelerinin Oda hizmetlerinin olmazsa olmazlarından birini teşkil ettiğini kaydeden ZTSO Yönetim Kurulu Başkan Metin Demir, düzenledikleri kan bağışı kampanyası ile kanın acil değil, sürekli bir ihtiyaç olduğunu insanlara aşılamak istediklerini söyledi. Kan bağışı gibi sosyal bir sorumluluğun sürekli olması gerektiğini belirten Başkan Demir, “Kızılay ülkemizin en önemli kurumlarının başında geliyor,insanlarımız daha çok felaket anlarında Kızılay’ı hatırlıyor, ama felaket öncesinde de hatırlanması gerektiğini unutuyor. Bu nedenle insanlarımızın sağlıklı iken Kızılay Kurumuna destek olmaları gerekiyor. Kan bağışında vatandaş desteği çok önemli, bugün bizden desteklerini esirgemeyen üyelerimize, Kadın ve Genç Girişimci Kurullarımıza ve Meclis Üyelerimize çok teşekkür ediyorum. Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası olarak bugün Kızılay’a bir nebze olsun katkı sağlayabildiysek kendimizi mutlu hissederiz. ” dedi.