KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİĞİ DEDEMAN OTEL’DE GERÇEKLEŞTİ

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası tarafından Kariyer Günleri etkinliği kapsamında ?İşletme ve Yönetimde Güncel Konular, Algı ve Endeksler? konularında bir konferans düzenlendi. TOBB ETÜ öğretim üyesi Doç. Dr. Demet Varoğlu ve Ödüllü Kadın Girişimci Zuhal Mansfield?in sunumlarıyla Dedeman Otel?de gerçekleşen konferansa, TSO Başkanı Metin Demir, TSO Meclis Başkanı Zafer Sağlam, TSO yönetici ve üyeleri, AKP Milletvekili AdayAdayı Salih Demir ve eşi Şengül Demir, Kent Konseyi Kadın Meclisi Üyeleri, Bülent Ecevit Üniversitesi öğretim üyeleri ve öğrencilerinin yanı sıra çok sayıda iş adamı katıldı.

DSC_1108

Programın açılış konuşmasını yapan TSO Meclis Başkanı Zafer Sağlam, Türkiyeyi yasa boğan Özgecan cinayetine değinerek, ?Ben bugünkü sunumdan bahsetmek istemiyorum. Özgecan?ımıza hunharca ve vahşice yapılan her türlü maddi ve manevi şiddeti gerek şahsım gerek odam gerekse Zonguldak adına kınıyorum? dedi. Ardından Özgecan?ın annesi ve babası tarafından verilen iki demeci katılımcılarla paylaşan Sağlam, ?Özgecanlarımız bir daha kesilmesin ve yakılmasın tek temennim bu? şeklinde konuştu.

DSC_1114

Ardından konuşma yapan TSO Başkanı Metin Demir ise, ?Özgecan kardeşimize yapılan iğrenç saldırıyı ve kadına şiddeti yönetim kurulumuz adına kınıyorum? ifadesini kullandı. Gerçekleşen konferansla ilgili olarak konuşmasına devam eden Demir, geçmişten beri TSO olarak eğitim faaliyetlerine sıkça yer verdiklerini belirterek, ?Eğitim faaliyetleri önemsediğimiz bir konu, bu eğitim faaliyetlerimizle her defasında Zonguldak?ta girişimciliği geliştirmesi ve çağdaş, modern yönetim ilkelerinin kurumsal yönetim biçimlerinin üyelerimiz nezdinde yaygınlaştırılmasını her zaman önemsedik. Bu konudaki etkinliklere de elimizden geldiğince ağırlık vermeye çalıştık. Bugünkü sunumlarla bu amaca hizmet edeceğini umuyor ve düşünüyorum. Toplantımızın başarılı ve verimli geçmesini temenni ederek sayılar sunarım? diye konuştu.

DSC_1078 DSC_1087 DSC_1094 DSC_1120 DSC_1098 DSC_1102 DSC_1105