KİLİMLİ BELEDİYE BAŞKANI KAMİL ALTUN ZONGULDAK TİCARET VE SANAYİ ODASININ KONUĞU OLDU

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odasının 09.10.2020 tarihinde yapılan yönetim kurulu toplantısının bu haftaki konuğu Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun oldu.

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir tarafından odanın kuruluş ve gelişim süreci ve üstlendiği görevler hakkında başkan Altun’a bilgi verildi.

Başkan Demir; Özel sektör olarak yıllardır talep ve takip ettiğimiz ilçe bazlı teşvik sistemi yürürlüğe girdi. Bu süreçte emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Kilimli ilçemiz yatırımcılar ve girişimciler için artık daha cazip hale geldi. Belediyemiz ile işbirliği haline Kilimli’mizi yatırım ve istihdam üssü yapmak istiyoruz. Belediye Başkanımız Sayın Kamil Altun’a  ziyaretleri için çok teşekkür ediyorum dedi. Hediye takdimi ve fotoğraf çekiminin ardından Başkan Altun yönetim kurulu tarafından uğurlandı.

SİTE İÇİ ARAMA

ONLINE İŞLEM
alt text alt text
KURUMSAL E-POSTA